Nieuwe seizoen 2022

Het schaatsseizoen is weer achter de rug en het zonnetje schijnt alweer. Dus we gaan het skeelerseizoen weer plannen.

Het jeugdskeeleren begint weer op 23 april om 9 uur op de skeelerbaan in Hensbroek. We hebben dezelfde trainers als vorig jaar weer bereid gevonden ook dit jaar de lessen weer te verzorgen. Daar zijn we heel blij mee. Kinderen moeten verplicht bescherming aan inclusief een helm.

De baan is al wel open dus iedereen kan al wel oefenen als ze dat willen. Tijdens de training zal voor de ouders de koffie klaar staan maar bieden we ook de bootcamp lessen onder leiding van Danielle weer aan.

De contributie bedraagt dit jaar euro 20,–.  De nieuwe kinderen kunnen eerst 2 proeflessen meedoen en dan besluiten lid te worden. Kinderen die inmiddels te ver gevorderd zijn voor het jeugdschaatsen kunnen op maandag- en /of donderdagavond om 19.00 uur trainen met de wedstrijdgroep. Vaak is het handig dit te overleggen met de trainers.

We zullen ook dit jaar weer 2 keer een wedstrijdje organiseren en waarschijnlijk ook weer de 4 daagse. Hierover volgt later bericht. Daarnaast is er ook weer de JST competitie waar kinderen aan mee kunnen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *