Skate 4 daagse maandag 13 juni tot en met zaterdag 18 juni

Skeelervereniging Koggenwaard organiseert in samenwerking met de KNSB de Skate4daagse:

Lees alles hierover op: https://knsb.nl/skate4daagse/

Skaten of skeeleren voor het hele gezin, jeugd en volwassenen (iedereen kan meedoen). Wij organiseren de SKATE4daagse van maandag 13 juni t/m zaterdag 18 juni.

Op deze locatie kan men (5 km) 25, (10 km) 50, (15 km) 75 of (20 km) 100 ronden skaten/skeeleren.De skeelerbaan is open van maandag t/m vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur, plus zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Dus zondag niet. Tevens is de baan woensdagmiddag open van 14.30 tot 16.00 uur. De deelnemers krijgen 6 dagen de gelegenheid om 4 keer zijn/haar gekozen afstand
te skaten/skeeleren.

De skeelerbaan is gezellig aangekleed, uitgezet met pylonen, koek en zopie, muziek en een heuse stempelpost voor het bijhouden van het aantal ronden.
De kosten zijn € 5,- voor deelname aan de skate4daagse met als beloning een medaille bij het volbrengen.
Iedereen kan meedoen. Gezinnen, kinderen, ouders, recreatie- en wedstrijdrijders.
Bij het skaten/skeeleren zijn de weersomstandigheden van invloed, waardoor mogelijk niet alle dagen gereden kan worden.
De veiligheid is van belang, dus het dragen van een helm en bescherming voor hand, knie en elleboog is verplicht. Maar mocht er iets misgaan, bijvoorbeeld bij valpartijen, dan is er een EHBO koffer aanwezig.

De vrijwilligers van de verschillende verenigingen helpen op de skeelerbaan van Hensbroek om de skate4daagse tot een succes te brengen. Zij rekenen op jullie komst.

Dus bent er bij! En spreek met je maatjes af om samen op een zelf gekozen tijdstip, te komen skaten/skeeleren tijdens KNSB de Skate4daagse op de Skeelerbaan in Hensbroek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *